farmors... farmors... farmors... farmors... farmors...

Lukker ned…

 

I erkendelsen af at det tager tid at opdatere alle sociale medier, Og at jeg ikke har så meget tid, udover arbejde at gøre godt med – har jeg taget en beslutning om at lukke ned for farmorskrea.dk + Facebook profilen, farmorskrea + Instagram, farmorskrea.

Farmorskrea opstod i en periode, hvor jobbet ikke fyldte min tid, og hvor jeg var på vej i en anden retning, end i mit tidligere job.

Jeg fik imidlertid et skønt job i min gamle branche, og med dét har jeg måttet skrue ned for garnlighederne.

Det har været nogle lærerige,  oplevelsesrige og skønne år i mødet med alle jer søde mennesker, der har været på mine workshops og vandret med i næsten alle dele af landet – på “VandreStrik” og købt af mine opskrifter.

TAK😊

Jeg er stadig at finde på Instagram: jettekorsbak – og jeg sælger stadig ud af mine opskrifter i islandsk garn.

Hvis du vil i kontakt med mig, så henvend dig venligst på Instagram eller på mail: jkorsbak@gmail.com.

Mange garnlige hilsner

Jette Korsbak

Efterlad en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort