farmors... farmors... farmors... farmors... farmors...

…nød lærer nøgen kvinde at spinde

Jeg kom lidt (for) hurtigt ud af døren afsted på ferie – jeg fik de forkerte strikkepinde med: 1 pind af flere størrelser til at sætte på en Wire, til rundpind… Altså kan jeg ikke strikke frem og tilbage, men kun rundt.

Meeen, det er vel ingen katastrofe? Jo, lidt: jeg har også kun rester med. Jamen, så kan jeg da bare strikke en hue eller nogle vanter! Nix, jeg havde planlagt at strikke et sjal: dyre garner, hovedfarven sort og mængden passede lige til et sjal.

Tænke, tænke…

2-farvet patent – på rundpind ?

Der måtte lige lidt eksperimenter til for at finde den rette pinde str og 2tråde af den sorte. Jeg gider ikke lave strikkeprøver – så hellere optrævlning. Og det skulle da også ske..

Men, nu går det godt…Jeg laver indtagninger i den ene side, sådan lidt på må og få, og håber det bliver en 3-kant, når det bliver klippet op.

Nød lærer nøgen kvinde at spinde – eller rettere: nød lærer glemsom farmor at designe?

 Oh, I got wrong knittingsticks with me on vacation – but I find out what to do: knitting brioche on roundsticks! Making a shawl in my own design. I dont know how it ends, butik it is fun to knit?

 

Efterlad en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort