farmors... farmors... farmors... farmors... farmors...

…guld

Forleden var jeg hos min fysioterapeut, Karen, som jeg har kendt i mange år, og vi taler derfor om alt muligt af det, der foregår i vores liv.

Karen er også kreativ med garn og stof, og en dag fortalte hun mig, at hun havde været på loppemarked og set en masse garn.

Havde tænkt på mig – men, ikke gjort mere ved det.

Det var jeg jo i sagens natur noget utilfreds med at få at vide, da jeg elsker rester – bare at kigge på, til at indgå i noget mønsterstrik eller som materialer til mine Vandrestrikketure, fordi der dér indgår små garnnøgler i mange forskellige farver.

På turene vælger deltagerne en bundfarve, på det lille tørklæde, der strikkes på undervejs + en lille flok garnrester.

MEN, da jeg så var der sidst, hentede Karen en stor bærepose, fortalte at hun havde taget min skuffelse og mit skældud til efterretning, havde igen været på loppemarked, fundet OG købt det garn, der var dér.

Så se lige: alt dette uld- og silkeguld fik jeg for den nette sum af 40kr…

Tak, søde Karen. Skønt at komme til fysioterapeut:-)

A week ago I went to my physiotherapist, Karen, I have known for many years. She allso creates a lot with yarn and fabrics, and she told me, she had been at a fleemarked, have seen som yarn, was thinking on me – but she didn´t buy. I told her, that it was too bad, because I need wool leftovers to my Hikingknit! Yesterday I visited her again – and then she gave me a shoppingbag filled with silk- and wool GOLD! I love to visit Karen:-)

Efterlad en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort