farmors... farmors... farmors... farmors... farmors...

…oprydning

Oprydningen er godt igang…

 

Her er bl.a. noget ufærdigt strikketøj:
En sweater med for lange ærmer (allerede lavet om 2 gange!)
Et par mislykkede huer
Et halstørklæde af sjovt, klumpet garn – men blev ikke sjovt, da det var strikket…
Og flere Karlastrik, der aldrig blev til noget godt.
Og en trøje, jeg mangler at klippe op i ærmegabene, så ærmerne kan komme på.
Min tilgang til strik er at eksperimentere og prøve mig frem.
Ofte med en grundopskrift, noget garn, der nogenlunde passer til (laver aldrig strikkeprøve!) Men i nogle farver, jeg synes, er smukke. Designet har jeg måske på forhånd, men ellers dukker det op undervejs i strikkeprocessen. Derfor går det nogle gange galt. så starter jeg bare på et nyt – nogle gange trævler jeg op, og nogle gange tager jeg fat på noget andet.
MEN, nu skal det altså være: Optrævling og færdiggørelse!

Efterlad en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort