farmors... farmors... farmors... farmors... farmors...

…strikkeudstyr

Godt nytår!
Nogle siger, at man ikke må gå ned på udstyr…
Måske er det ikke lige strikke-/hæklefolket, der udtaler sig om det – men hvorfor ikke?
Jeg vil gerne have udstyr, der er æstetisk og smukt at se på – udover selve strikketøjet (som jo i sig selv dog gerne skulle være flot!) Det prøver jeg så på at anskaffe mig, men det skal helst være noget sjovt eller nostalgisk, som disse farvede metalstrikkepinde, jeg fandt i en genbrugsbutik…

 

 

Eller dette lille lagkagehækleri: et målebånd…

 

 

Disse små dimser – maskemarkørere (eller hvad de nu end kaldes) – er et helt nyt udstyr i min strikkekarriere. Jeg har altid bare brugt garnstumper i kontrastfarver – men de her fik jeg forærende (ligesom lagkagen) af min søde veninde, som tilsyneladende kender mine behov før jeg.
Og de er da gode og praktiske..
Hvad mon det næste bliver?

Efterlad en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive offentliggjort